ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Δεν ξέρω ποιος θα κερδίσει στις αμερικανικές εκλογές αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι μόνο ο Τραμπ μπορεί να σώσει το δολάριο ως νόμισμα...
prodeals

Ουρουγουάη: Τέλος ο εμβολιασμός κάτω των 13 ετών με σκευάσματα mRNA – Δεν έπεισαν το δικαστήριο Pfizer/Biontech

Το δικαστήριο είχε δώσει προθεσμία 48 ωρών για να δώσουν την σύνθεση των εμβολίων τους κατά Covid-19

Ουρουγουάη: Τέλος ο εμβολιασμός κάτω των 13 ετών με σκευάσματα mRNA – Δεν έπεισαν το δικαστήριο Pfizer/Biontech

Την αναστολή των εμβολιασμών παιδιών κατά των 13 ετών αποφάσισε δικαστήριο της Ουρουγουάης με το Υπουργείο Υγείας της χώρας να ανακοινώσει ότι θα ασκήσει έφεση.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, το δικαστήριο είχε ζητήσει λεπτομέρειες σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων τόσο από τις αρχές της χώρας όσο και από τη Pfizer.

Πιο συγκεκριμένα είχε δώσει προθεσμία 48 ωρών στην Pfizer και την συνεργό εταιρεία BioNTech, γερμανο-τουρκικής ιδιοκτησίας για να παραδώσει την σύνθεση του εμβολίου κατά του Covid-19 και να απαντήσει στο ερώτημα αν περιέχει οξείδιο του γραφενίου και νανοσωματίδια του ιδίου υλικού!

Απ’ ότι φαίνεται δεν έχει πειστεί από τις απαντήσεις που έχει λάβει και έτσι πάρθηκε η απόφαση για την αναστολή των εμβολιασμών στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας της χώρας, αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Το Υπουργείο Υγείας αποφασίζει να συμμορφωθεί με την απόφαση του δικαστή, αλλά και να ασκήσει έφεση.

Για το λόγο αυτό, από σήμερα, τα εμβόλια για αυτήν την πληθυσμιακή ομάδα δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα μέχρι νεωτέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού συνεχίζεται και άτομα άνω των δεκατριών (13) ετών μπορούν να λάβουν το εμβόλιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.