Ανάρτηση Μπογδάνου εναντίον της επιτροπής «Ελλάδα 2021» για την αναφορά στη δολοφονία Λαμπράκη

Ανάρτηση Μπογδάνου εναντίον της επιτροπής «Ελλάδα 2021» για την αναφορά στη δολοφονία Λαμπράκη

Στις 22 Μαίου του 1825 η αγωνίστρια και ηρωίδα του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα δολoφονείται κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στην κατοικία της στις Σπέτσες. Ο επίσημος λογαριασμός της επιτροπής για το «Ελλάδα 2021» στο twitter ασχολήθηκε μόνο με την δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη στις 22 Μαΐου του 1963.

ο Κ. Μπογδάνος αντέδρασε για τα παραπάνω ακαθώς στον επίσημο λογαριασμό της Επιτροπής στο twitter, αναρτήθηκε την Παρασκευή, ημέρα επετείου της δολοφονίας του βουλευτή της ΕΔΑ, βίντεο από σκηνή της ταινίας «Ζ» του Κ. Γαβρά:

«Στις 22 Μαΐου 1963, ο Γρ. Λαμπράκης, σε ομιλία του κατήγγειλε πως υπήρχε σχέδιο δολοφονίας του. Σε λίγο, θα δεχόταν χτύπημα από λοστό, που θα τον οδηγούσε σε θάνατο 5 μέρες αργότερα. Ο Κ. Γαβράς, 6 χρόνια μετά, σκηνοθετεί το “Ζ”, με θέμα τη δολοφονία του Γρ. Λαμπράκη», αναφέρεται στην ανάρτηση.
https://twitter.com/Greece_2021/status/1263802346364076032

Ο Μπογδάνος ζήτησε εξηγήσεις, ως βουλευτής

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εξέφρασε την έντονη διαφωνία του και με δική του ανάρτηση υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο tweet δεν έχει καμία σχέση με τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Αν’ αυτού, ο βουλευτής της ΝΔ υποστηρίζει ότι η Επιτροπή θα έπρεπε να κάνει ανάρτηση σχετικά με τη δολοφονία της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας, η οποία έγινε την ίδια ημερομηνία το 1825.

«Παρακαλώ ως βουλευτής να μου εξηγηθεί, ποια σχέση έχει το έγκλημα της δολοφονίας Λαμπράκη με το έργο της Επιτροπής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Ιδίως εφόσον ζητούμενο ήταν ένα “σαν σήμερα”, γιατί δεν επελέγη πχ η δολοφονία της Μπουμπουλίνας στις 22/5 του 1825;», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Μπογδάνος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/bogdanosk/status/1263845185248788480

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.