ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ειδικό ρόλο «κατευνασμού» των βουλευτών της ΝΔ αναλαμβάνει η Ντόρα...
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€
prodeals.gr

«Γκέλα» για τον Ολυμπιακό που με την «ψυχή στο στόμα» και… δακρυγόνα έφυγε με ισοπαλία 2-2 από τον Βόλο

Κόκκινες κάρτες, πέναλτι, ακυρωθέντα γκολ, ένταση και παράπονα για τη διαιτησία στο ματς

«Γκέλα» για τον Ολυμπιακό που με την «ψυχή στο στόμα» και… δακρυγόνα έφυγε με ισοπαλία 2-2 από τον Βόλο

Βόλος και Ολυμπιακός έμειναν στο 2-2 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για τη 13η αγωνιστική της Super League, σε ένα επεισοδιακό ματς.

Ο Ρέτσος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 18′, μετά από πέναλτι στο οποίο υπέπεσε και ο ρέφερι το καταλόγισε με τη χρήση VAR. Ο Μωραΐτης είδε τον Πασχαλάκη να αποκρούει την εκτέλεσή του, αλλά πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε για το 1-0.

Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Ελ Κααμπί ισοφάρισε επίσης με εκτέλεση πέναλτι για τους «ερυθρόλευκους», ενώ στο 45’+12′ αποβλήθηκε ο Μύγας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι Θεσσαλοί πήραν ξανά προβάδισμα και πάλι από τα 11 βήματα στο 51ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Γκαρσία να ευστοχεί, ενώ οι Πειραιώτες ισοφάρισαν εκ νέου τρία λεπτά αργότερα με αυτογκόλ του Καλογερόπουλου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.